MSB: Son 1 haftada 36 terörist etkisiz hâle getirildi

MSB: Son 1 haftada 36 terörist etkisiz hâle getirildi Millî Savunma Bakanlığının faaliyetlerine ilişkin Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından paylaşılan toplantıda şu bilgiler paylaşıldı: “Kesintisiz bir şekilde ve kararlılıkla uyguladığımız terörü kaynağında yok etme stratejisi ile Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil; Son bir haftada 36, 1...

MSB: Son 1 haftada 36 terörist etkisiz hâle getirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MSB: Son 1 haftada 36 terörist etkisiz hâle getirildi

Millî Savunma Bakanlığının faaliyetlerine ilişkin Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından paylaşılan toplantıda şu bilgiler paylaşıldı:

“Kesintisiz bir şekilde ve kararlılıkla uyguladığımız terörü kaynağında yok etme stratejisi ile Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil; Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024’ten bugüne kadar ise, 204’ü Irak’ın, 315’i Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Devam eden operasyonlar ve arama-tarama faaliyetleri kapsamında, son olarak Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde tespit edilen sığınakta teröristlere ait çok sayıda havan mühimmatı ele geçirilmiştir. Suriye’de; Harekât alanlarımızda oluşturulan güvenlik ve huzur ortamını bozmaya yönelik devam eden taciz ve saldırı girişimlerine gerekli karşılık verilmekte, İstikrarın sürdürülmesi için gerekli tüm tedbirler alınmakta, – Suriyelilerin emniyetli bir ortama geri dönüşlerinin sağlanması amacıyla çalışmalara da devam edilmektedir.”

 

MSB: Son 1 haftada 36 terörist etkisiz hâle getirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.